Csapattag bemutatása

Profile image

Lengyel-Novák Natália

Személyi edző

Lengyel-Novák Natália vagyok, eredetileg közgazdász végzettséggel rendelkező három lánygyermekes édesanya. 

 

A súlyzós edzés világával 2014-ben ismerkedtem meg és annyira megragadott, hogy úgy döntöttem, elvégzem a Sportedző képzést, kifejezetten Testépítés-fitnesz szakon.

 

A hobbim egy pillanat alatt vált a hivatásommá, amikor az "anyukák személyi edzésének" szenteltem magam. Nyolc évig a miskolci BB Gym csapatát erősítettem, majd az élet egy fordulattal a Füred Gym-be sodort, ahol nagy örömmel folytatom a munkámat.

 

Az edzéseim sokszínűek, a súlyzós és gépi feladatok mellett jóga és pilates alapú gyakorlatokkal is színesítem az órákat. Kiemelt hangsúlyt fektetek a mélyizmok és gerincstabilizáló izmok erősítésére.

 

Az életvitelem, gondolkodásmódom és értékrendem az egészséges életmód köré épül. A családom egészséges táplálkozása kiemelten fontos számomra, az Instagram és Facebook oldalaimon betekintést nyerhetsz több éves kipróbált receptgyűjteményembe.

 

Az edzések mellett segítelek olyan egészséges praktikákkal, tippekkel, melyekkel könnyen átalakítható, újragondolható a Te és családod egészségesebb étkezése, anélkül, hogy mindent meg kellene változtatni.

 

Szeretem a munkámat, ezért boldogan teszem azt, amit csinálok. Célom segíteni másoknak abban, hogy elinduljanak az egészségesebb életmód felé. Ha úgy érzed, hogy felkeltettem az érdeklődésedet, vagy bármiben segíthetek, ne habozz, keress bátran!

 

Facebook: Lenona fit

Instagram: lenonafit

lenonafit@gmail.com

+36 30 637 3829