Csapattag bemutatása

Profile image

Bihari Mercédesz

Személyi edző

Bihari Mercédesz vagyok, a Füred gym csapatát erősítem immáron több oldalról is. Funkcionális csoportos óráimon és személyi edzések keretén belül találkozhattok Velem.

 

Szinte mindannyiunknak fontos a forma, külső jegyek magunkon, szeretnénk csinosak, vonzóak, formásak és izmosak is lenni. Ez csak azonban a felszín, az igazi munka fejben indul el.

Egyetlen ember az, akivel az egész életed le fogod élni. Ez pedig TE vagy! Hozzuk ki ebből a legjobbat, kelj fel reggelente fájdalmak nélkül, jó közérzettel, legyenek az éjszakáid nyugodtak, imádd a tükörképed! Ha határaid feszegetnéd, komfortzónán kívűl lépnél, vagy csak magasabb szintre emelnéd önmagaddal való kapcsolatod, ezt mind megadom a kitartásodért!
Velem elérheted céljaid, de adj időt magadnak!
Rengeteg impulzussal, vibrálással, pörgéssel kísérem fejlődésed útját! A legmélyebb szeretettel,és izgulva várom minden edzésed. Mentálisan és fizikailag is egészségesen együtt. ????

Csoportos óráimon, funkcionális-köredzés keretén belül is találkozhattok velem minden hétfőn és szerdán este, ahol saját mixeimmel is várlak titeket, hogy mégjobban átadhassam Nektek azt az érzést, amit én már évek óta érzek legbelül. Hangos, pörgős, izzasztó 70 perc! Igazi győzelem!
Személyi edzés (illetve páros edzés) keretein belül is keress bátran, hisz itt maximálisan rád figyelek és hozzád alakítjuk az edzéseket céljaidnak megfelelően!
A henger használata és a nyújtás elsajátítása is rendelkezésedre áll, ha kötöttségeden, mobilitásodon, flexibilitásodon változtatnál! Talán együtt fogunk spàrgázni is!

☀️Mindenki más, és mindenki máshogy szép és jó.
Legyél magadnak a legjobb.
A célom, megszerettetni Veled a mozgást, mely a mindennapi, hétköznapi életbe beiktatható és kivitelezhető edzésformát, valamint megoldható életvitelt és egészségesebb életmódot biztosíthat számodra a legnaturálisabb szinteken, egyben a legmélyebb szenvedéllyel.

A mottóm pedig: selflove ????

 

Tel.: +36306808848

E-mail: bihari.mercedesz@furedgym.hu